Naša ponuda !

Udobnost i kvalitet je ono što karakteriše naš smještaj. U prilici smo Vam ponuditi 5 kvalitetnih apartmana kao i 8 soba. Pogledajte njihove karakteristike:

Apartman 101

Ovaj apartman je jedan od trokrevetnih smještaja. U svom sastav ima kupatilo, mini kuhinju, terasu, televizor, klima uređaj kao i wiraless konekciju.

 

Apartman 102

Četvorokrevetni apartman sa svim potrebnim sadržajima: kupatilo, mini kuhinja, televizor, klima uređaj, internete konekciju kao i sopstvenu terasu.

 

Apartman 103

Ovo je jedan od najvećih apartmana i u njegovom sastavu imate dvije sobe sa ukupno 6 ležajeva. Apartman ima svoju sopstvenu terasu, kupatilo, mini kuhinju, televizor, klima uređaj i wiraless internet konekciju.

Apartman 104

Ovo je najmanji u ponudi apartman u našem smještaju, to je dvokrevetni apartman, ali i on je kao i ostali sa svim potrebnim sadržajima: kupatilo, mini kuhinja, televizor, klima uređaj, internete konekciju kao i sopstvenu terasu.

Apartman 105

Još jedan od trokrevetnih apartmana, kojeg karakteriše i to što u svom sastavu ima zasebnu dnevnu sobu. Od sadržaja u svom sastavu ima. mini kuhinju, kupatilo, klima uređaj, terasu kao i bežični internet.

Studio apartman 201

Studio-apartman 1/2 Raspolaze sa branim krevetom i pomocnim lezajem,tv,WC,WiFi,terasa,kuhinja

Studio apartman 202

Studio-apartman 2/2 raspolaze sa jednim bracnim i jednim pomocnim lezajem,terasom,kuhinjom , WC,Tv,wifiStudio apartman 203

Studio-apartman 3/2  raspolaze sa jednim bracnim i jednim samcem krevetom,terasom,kuhinjom WC,Tv,WiFi.Studio 301

Apartman 01Studio 1, raspolaze sa jednim  bracnim i jednim samcem krevetom,terasom,kuhinjom,WC, TV ,WiFi.

 

Apartman 01Apartman 01


Studio 302

Studio 2,   raspolaze sa jednim  bracnim i jednim samcem krevetom,terasom,kuhinjom,WC, TV ,WiFi.Studio 303

Studio 3, raspolaze sa jednim bracnim krevetom,terasom,WC,kuhinja,TV,WiFi 

Studio 304

Studio 4,raspolaze sa jednim bracnim krevetom,terasom,WC,kuhinja,TV,WiFi

 
O nama

Apartmani SoleMar su moderno uređeni apartmani smješteni u Sutomoru jenom od najljepših ljetovališta na Crnogorskom primorju.Tradicija bavljenja ovim poslom garantuju Vam udobnost i gostoprimstvo u našim apartmanima.

Mnogo je razloga zašto biste radije iznajmili jedan od naših smještaja nego hotelsku sobu. Osim činjenice da su naši apartmani jeftiniji od hotelskog smještaja, oni pružaju i mnogo više- potpunu privatnost i udobnost kako kod kuće.

Transferi
Svim potencijalnim gostima naših apartmana nudimo mogućnost transfera sa aerodroma Podgorica, Tivat i Dubrovnik, ako i transfere sa autobuskih i željezničkih stanica u Crnoj Gori.

Izleti
Za sve naše goste u prilici smo organizovati i izlete do poznatih kulturno istprijskih spomenika širom Crne Gore, kako što su npr: Manastir Ostrog, Manastiri na Skadarskom Jezeru, Stari grad Kotor, Dreni grad Svač, Mauzolej na Lovćenu....

Šoping ture
Za sve zainteresovane goste ogranizujemo i šoping ture u Podgorici, Budvi, Skadru, Tirani, Draču, Sarajevu, Dubrovniku ili nekom gradu po Vašoj želji.