Gdje se nalazimo !!!

Apartmani SoleMar su smješteni u jednom od najmirnijih djelova Sutomora, u ulici Cara Lazara br.62 udaljenj svega 400 metara od Sutomorske plaže. Do apartmana je veoma lako doći iz svih pravaca i svim prevoznim sredstvima.Ukoliko dolazite autobusom, autobuska stanica je udaljena svega 300 matara od naših apartman, a ako je Vaše prevozno sredstvo voz, željeznička stanica je sveg 350 metara od naših apartmana.

U neposrednoj blizini naših apartmana, svega 150 metara nalaze se Ambulanta, Pošta i Policijska stanica. Do zelene i buvlje pijace imate svega 5 minuta hoda a neposredno uz glavnu magistralu koja je udaljena 250 metara nalazi se i megamarket "Voli" u kojem po najpovoljnijim cijenama možete kupiti osnovne životne namjernice.

Za one koji vole noćni život i provod u blizini je jedna od napoznatijih diskoteka na Crnogorskom primorju a to je Fratelo, gdje Vas svako veče očekuje izvanredan provod uz gostovanje najpoznatijih izvođača naše estrade. Na samoj plaži koja je udaljena svega 400 metara nalazi se mnoštvo ostalih otvorenih šankova koji nude raznovrstnu ponudu zabave za sve Vas.

Osim Sutomorske plaže na svega 500 metara načlaži se jedna od najljepših plažica Barske rivijere, plaža Maljevik, dok sa Sutomorske plaže možete taxi čamcima da odete i na neku od okolnih Barskih plaža, kao što su plaža Čanj, Kraljičina plaža, pa dalje za Petrovac, Sveti Stefan i Budvu.

Ono što preostaje jeste da nas posjetite i uvjerite se u našu ponudu a mi Vam garantujemo da ćete se nezaboravno provesti i poželjeti da se ponovo vratite !!!!!

Nezaboravan ambijent

Mapa


Kliknite da uvećate mapu


Panorama Sutomora